top of page

TOP10VIDÉKI CUKRÁSZDA


Óriási megtiszteltetés az Édes Pirosnak!

Már másodszor a Dining Guide Top 10 vidéki cukrászdái között!

Első alkalommal is csodaként éltük meg, hogy a híres nevezetes Dining Guide étteremkalauz néhány évvel ezelőtt már egyszer elismerte az Édes Pirosban zajló szakmai munkát és minőséget. Azt a fantasztikus csapatmunkát, ami nélkül nem lenne Édes Piros és nem lenne ennyi elégedett sütirajongó.

Eltökélt szándékunk a folyamatos megújulás és fejlődés, csakis a legjobb minőségű alapanyagok mellett. Ez a törekvésünk pedig újabb elismerésben öltött testet, újra a Top 10 VIDÉKI CUKRÁSZDA megtisztelő listájára repített minket, és mi újra felhők között érezzük MAGUNKAT! Természetesen nem lehetünk elég hálásak Nektek, hogy Ti is látjátok azt a szívet és lelket, amit beleöntünk a desszertjeinkbe! Ha ti nem vagytok, az egésznek semmi értelme. Látni az elkötelezettséget és azt, hogy igenis van igény a minőségi desszertekre, reményt ad!


Köszönjük Nektek és a Dining Guide-nak a kitüntetett figyelmet! És szeretnénk még megköszönni cukrászainknak: Piroskának, Aninak, Eszternek, Szilvinek és Józsinak, akik szakértelmükkel, türelmükkel, precízen készítik a desszertjeinket és Anitának, Ivettnek is, akik minden nap mosolyogva tálalják és csomagolják Nektek a finomságainkat!

Mi hatalmas lendülettel és boldogsággal megyünk tovább! Jöttök velünk?

35 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page